U samom srcu Istre, pod uzvišenim starim gradom Motovunom, među poljima vinove loze, smjestila se Casa Rossa. Stara i rustikalna građevina koja potjeće iz 1910. godine, obnovljena je i modernizirana 2018. te je prilagođena svim potrebama modernog turizma. Uz samu cestu koja spaja mjesta Karojbu i Motovun svaki putnik koji zastane ili nas posjeti s namjerom, pronaći će ugodan smještaj uz čašu vrhunskog domaćeg vina, kao i zalogaj ukusne domaće hrane. U okolici objekta nalazi se niz manjih autohtonih mjesta prepunih povjesnih znamenitosti, te kulturnih sadržaja. Posebno naglašavamo vrhunsku gastronomsku ponudu te kvalitetnu vinsku kartu.

Motovun je poznato izletište, a osim razgledavanja grada u blizini se nalaze renomirani proizvođači vina i ulja, te proizvođači voća i meda. U blizinu su i turističke destinacije Grožnjana, Oprtlja, Huma, Poreča i Novigrada. Pokraj Case Rosse prolazi poznata biciklisticka staza “Parenzana”, put zdravlja i prijateljstva. Casa Rossa je idealan smještaj ukoliko putujete s obitelji, s boljom polovicom ili prijateljima. Udobnost soba, blizina ugostiteljskih usluga, benzinske crpke, banke i mjenjačnice, usporedo s mirom i prirodnim ambijentom ispuniti će Vaš odmor pozitivnom energijom.

Casa Rossa u ponudi ima osam soba s vlastitom kupaonicom i klimom, te s predivnim pogledom na grad Motovun. Sobe su dvokrevetne i jednokrevetne te vrlo ugodne, a za vasa vozila osigurali smo parking. Gostoljubivost, susretljivost i strucnost nasih djelatnika ucinit ce vas odmor jos ugodnijim, a turističku ponudu raznovrsniju i bogatiju. 

Posjetite nas u srcu Istre.


Kroz nekoliko fotografija želimo Vam dočarati ljepotu krajolika središnje Istre, kao i ponudu naših soba.
Predivan pogled iz naših soba na uzvišeni stari grad Motovun učini će vaš odmor neprocijenjivim.
Uživajte u blagodatima istarskih vinograda i netaknute prirode.