Proljeće 2021.
Casa Rossa Motovun
POSEBNA PONUDA !!

Ponuda vrijedi do 31.05.2021. godine

Dođite i ostanite u Casa Rossa Motovun, lijepom zdravom mjestu u središnjoj Istri.
Posebna ponuda za dugotrajniji bjeg od briga i tjeskobe.
Boravak je uređen u udobnim jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s vlastitim kupaonicama.
Puni pansion je uključen u cijenu. Naša kuhinja je istarska temeljena na lokalnim namirnicama.
Posebna ponuda za dugotrajniji bijeg od briga i tjeskobe kreće se od 349,00 € tjedno.

Više o ponudi možete saznati klikom ovdje.

Casa Rossa Motovun

Zainteresirani ste? Pošaljite nam svoj upit:
Ponuda vrijedi do 31.05.2021. godine


Konoba – taverna

Radno vrijeme: svaki dan od 12,00 do 22,00

Klikom ovdje posjeti link.


Vinska banka

Klikom ovdje posjeti link.


Pogled uživo!


Posjetite nas u srcu Istre !

U samom srcu Istre, pod uzvišenim starim gradom Motovunom, među poljima vinove loze, smjestila se Casa Rossa. Stara i rustikalna građevina koja potjeće iz 1910. godine, obnovljena je i modernizirana 2018. te je prilagođena svim potrebama modernog turizma.
Uz samu cestu koja spaja mjesta Karojbu i Motovun svaki putnik koji zastane ili nas posjeti s namjerom, pronaći će ugodan smještaj uz čašu vrhunskog domaćeg vina, kao i zalogaj ukusne domaće hrane. U okolici objekta nalazi se niz manjih autohtonih mjesta prepunih povjesnih znamenitosti, te kulturnih sadržaja. Posebno naglašavamo vrhunsku gastronomsku ponudu te kvalitetnu vinsku kartu.

Casa Rossa – pogled iz zraka

Motovun je poznato izletište, a osim razgledavanja grada u blizini se nalaze renomirani proizvođači vina i ulja, te proizvođači voća i meda. U blizinu su i turističke destinacije Grožnjana, Oprtlja, Huma, Poreča i Novigrada. Pokraj Case Rosse prolazi poznata biciklisticka staza “Parenzana”, put zdravlja i prijateljstva. Casa Rossa je idealan smještaj ukoliko putujete s obitelji, s boljom polovicom ili prijateljima. Udobnost soba, blizina ugostiteljskih usluga, benzinske crpke, banke i mjenjačnice, usporedo s mirom i prirodnim ambijentom ispuniti će Vaš odmor pozitivnom energijom.

Casa Rossa u ponudi ima osam soba s vlastitom kupaonicom i klimom, te s predivnim pogledom na grad Motovun. Sobe su dvokrevetne i jednokrevetne te vrlo ugodne, a za vasa vozila osigurali smo parking. Gostoljubivost, susretljivost i strucnost nasih djelatnika ucinit ce vas odmor jos ugodnijim, a turističku ponudu raznovrsniju i bogatiju. 

Posjetite nas u srcu Istre.


Motovun od svitanja do mraka!

Na ovom videu možete vidjeti jedan dan grada Motovuna kroz timelaps video zapis.
Kroz različite vremenske uvjete koji se izmjenjuju kroz dan, od svitanja do mraka prikazan je grad na brežuljku, Motovun.


Autor videa: Boris Košuljandić